Thursday, 31 December 2015

Jom Shopping....Cashback..shopback sampai lebam

Assalamualaikum korang...lama seh tak jumpa...vah vah vah..tajuk nak gempak..sape suka shopping????sila angkat kening sambil bersiul-siul seperti burung..(Fooo..foo..foo). Giler kau tak suka shopping..lagi-lagi kalu shopping yang menguntungkan..Aku confident korang mesti biasa online shopping di Zalora, Lazada, Groupon, HERMO, Qoo10 dan Luxola. Masing-masing ada kelebihan tersendiri. Masing-masing pun selalu bagi diskaun giler babeng tak ingat dunia yang buat kita lompat bintang sambil tarik-tarik rambut. Meh sini, ahkak nak share cara shopping yang menguntungkan..Nak tak?

  Korang boleh dapat dari 5% - 16% cashback tau! 
Contoh korang beli baju bernilai RM150, & ada tawaran cashback 15%, maksudnya korang akan dapat balik RM15!!!! HOMAIGAD..... Nilai ni akan di kreditkan dekat akaun shopback korang. 
Macam mana nak dapat akaun shopback? Sila register di
v
v
v
v
v
v
v
 
https://www.shopback.my/?raf=KaR322
 
Korang isilah details macam biasa kat SIGN UP..dan apabila korang berjaya 'menyain up'kan diri korang, Maka bermulalah perjalanan korang untuk bershopping..n get cashback..n shopback...n seterusnya sampai lebam..hahaha...habis shopping korang bolehlah cek cashback korang kat akaun shopback korang..Biasanya paling lambat masuk 2 hari..Boleh pilih nak masuk akaun bank korang / melalui Paypal. Minimum redeem cashback RM10. Alahhhh..senang citer korang cer try register dulu..explore..n rasakan kegilaan nye...vah vah vah.. 


okey selamat mencuba korang..hmmm..lama dah aku xupdate n3 kecintaan aku kan??bz der..dulu ahkak solo sekarang dah mendirikan rumahtangga batu marmar..hahaha..

kite jumpa next n3 wokey..^_^

bye~~~~~